INTERIEUR STYLING

– Wij stijlen en decoreren jouw ideale droomhuis –

Estilo Fabulosa helpt je met het realiseren van jouw droomhuis.
Interieurs stylen is mijn grote passie niks is te gek, het geeft veel voldoening om een bepaalde sfeerbeleving te creëren, waarbij mensen zich prettig voelen.
Sta je voor een verbouwing,en moet het huis weer opnieuw worden ingericht, of ga je verhuizen naar een ander huis, het kan ook zijn dat de huidige woon inrichting niet meer voldoet aan de eisen van deze tijd. Dan ben ik er om je te helpen het huis weer gezellig en functioneel te maken.
Met het te besteden budget en de gewenste wooneisen die bij jouw levensstijl past, gaan wij in gezamenlijk overleg jouw droomhuis creëren. Met deze uitgangspunten zoeken we de gewenste meubelstukken uit, dit kan eventueel voor het gehele woonhuis zijn,
zoals de hal, woonkamer, eetkamer, keuken, serre, slaapkamers, loft, veranda, werkkamer of kantoor aan huis. Wij gaan kijken naar welke kleuren en stoffen goed passen bij het karakter van het huis en de bewoners.
Alles kan gerealiseerd worden nieuwe raambekleding,vloerbekleding,muurbekleding en unieke wanddecoratie. Aanvullend worden de woonaccessoires verlichting, vloerkleden, planten en bloemen uitgekozen die het geheel compleet gaan maken. Bloemen en planten zijn tegenwoordig niet meer weg te denken in een interieur. Estilo fabulosa heeft een prachtige collectie zijden bloemen die niet van echt te onderscheiden zijn. Bloemen creëren vrolijkheid in huis.
Om van te voren een sfeerbeleving neer te zetten wordt er gewerkt met o.a. moodboards.

Ik help je graag met mijn professionele ervaring in verschillende woonstijlen met unieke ideeën en details om jouw droomhuis te creëren.
Maak gerust een afspraak voor een orientatiegesprek !

Angelique den Drijver
Interior and Floral Designer
.

 

Voor uitgebreide informatie nodig ik je uit op onze website www.estilofabulosa.com

 

 

Verkoopstyling bij de verkoop van uw woning

– Een goede verkoopstyling levert nu eenmaal meer potentiële kopers op –

Wanneer u besluit uw woning te gaan verkopen is het zeer raadzaam om alles eens goed op een rijtje te zetten.
Ga niet ondoordacht te werk!
Het is van uiterst belang dat u de woning zeer aantrekkelijk gaat aanbieden bij uw potentiële kopers.
Hier kunt u een ervaren verkoopstylist voor inhuren, die er voor zorgt, dat de te verkopen woning aan alle eisen voldoet om de woning zo snel mogelijk te verkopen, tegen de hoogst mogelijke haalbare prijs.
Bij Estilo Fabulosa kunt u terecht voor een uitstekende verkoopstyling uitgevoerd door een ervaren verkoopstylist.

-De woning wordt zo gestyled met de meubels en de persoonlijke bezittingen van de huidige bewoners, dat de woning duidelijk zichtbaar is en niet onder gesneeuwd raakt door de persoonlijke spullen van de bewoners. Wij adviseren de juiste inrichting die past bij de stijl van de woning. De meubels moeten een gezellige sfeer neerzetten om het te verkopen huis aantrekkelijk te maken voor de kopers.
Bij een verkoopstyling advies van een huis hoort ook de tuin, schuur en garage die er uitstekend verzorgt moet uit zien tijdens de verkoop.

Bij een verkoopstyling advies lopen we samen het hele huis door met de daarbij behorende grond,tuin, garage, schuur of balkon/terras.
Er wordt een rapport opgemaakt wat er gedaan moet worden om de woning verkoop klaar te maken. Na aanleiding van het rapport gaan we samen in overleg bespreken hoe en wanneer de verbeteringen aan de woning gaan plaats vinden en wat die gaan kosten.

Een eenvoudige verkoopstyling advies kost € 95,00 (dit is exclusief BTW). Er wordt gekeken welke verbeterpunten
noodzakelijk zijn om de te verkopen woning aantrekkelijk te maken voor uw potentiële koper. We houden rekening met de doelgroep die belangstelling voor de woning zal hebben. Wij weten precies welke stijl aanspreekt bij iedere doelgroep.
De tijdsduur van een verkoopadvies is afhankelijk van de grootte van de woning en de bijbehorende grond.
Er worden geen reiskosten berekent als het woonhuis in Amsterdam, Aalsmeer, Uithoorn en Amstelveen ligt.  

De kosten voor een totale verkoopstyling voor het gehele huis bedragen bij een eengezinswoning (vanaf) €250,-(dit is exclusief B.T.W.) Bij een verkoopstyling ontvangt u een rapport wat er gedaan moet worden om het huis verkoop klaar te maken.
Mocht dit echter ook uitgevoerd moeten worden door Estilo Fabulosa dan zullen wij in overleg met u een prijs afspreken wat de uitvoering van de verkoopstyling gaat kosten. Wij zullen ons uiterste best doen om met het beschikbare budget een goede verkoopstyling te realiseren.

Voor uitgebreide informatie nodig ik u uit op onze website www.estilofabulosa.com  

Bel gerust eerst voor een kennismaking maak de verkoopstylist 06-12916061

 

Neem contact met ons op voor de aanvraag van een verkoop- of interieurstyling. U kunt hier uw gegevens invullen.

13 + 5 =