Selecteer een pagina

Bij het serveren van mooie gerechten hoort ook een bijzonder serviesgoed die het gerecht nog meer tot zijn recht laat komen. De kleur en vorm van de borden, kommen en schalen zijn bepalend voor het type gerecht dat geserveerd gaat worden. Het is een feestje om uit kleurrijk serviesgoed te kunnen eten en daarbij mooie tafeldecoratie te presenteren.
Voorbeelden hiervan zijn o.a. Donna Hay, deze Australische foodstylist is hier echt een expert in.
Donna tovert prachtige gerechten uit haar keuken die kleurrijk en puur op handgemaakte borden gepresenteerd worden, een lust voor het oog om te zien maar ook om op te eten.
Zo wordt er in het restaurant de Silveren Spiegel onder leiding van Chef-kok Yves van der Hoff, die uitzonderlijke vaardigheden heeft om prachtige kleurrijke gastronomische gerechten te serveren op mooi gekleurde en gevormde borden. Ook hier is het fijn om aan tafel te mogen aanschuiven om je smaakpapillen te laten tintelen en je ogen de kost te geven.
Krijg je ook de smaak te pakken en wil je ook zo’n prachtig opgemaakt bord……….. bij Estilo Fabulosa hebben wij mooi ambachtelijk serviesgoed, glaswerk en andere tafeldecoratie zoals vazen en potten die zorgen voor een mooie presentatie zowel buiten als binnen op tafel.