Hou je van kleur in je interieur dan is het een uitdaging om de kleuren Emerald Green, Paars, Petrol en Turquoise te combineren. Deze kleuren zien we terug in de laatste mode trends van 2017/2018. Het is een prachtig kleurenpalet die goed met elkaar te combineren zijn. Het geeft een warme sfeer om hierbij te kiezen voor accessoires (zoals lampen) in de kleuren goud en messing. Dit kleurenpalet past prima in een Barok interieurstijl, maar ook in een strakkere interieurstijl gecombineerd met bijvoorbeeld geometrische patronen (dit geeft een heel verrassend effect in het geheel).
Dieren prints zijn niet meer weg te denken uit het interieurbeeld, de statige eigenwijze pauw met zijn prachtige gekleurde veren combineren goed met deze kleuren keuze. Drukke prints in allerlei vormen en aanwezige kleuren kunnen allemaal gemakkelijk gecombineerd worden met elkaar als de kleuren maar in balans blijven.

We hebben een moodboard gecreëerd voor deze bijzondere gewaagde interieurstijl. Wie durft er………?
Spreekt deze interieurstijl je erg aan, neem dan contact op voor een afspraak op locatie of voor een kennismaking gesprek per telefoon. Bij Estilo Fabulosa hebben we alle middelen om jouw droomhuis te kunnen realiseren in elk kleuren spektakel.