Hoe creëer je een botanische interieurstijl 

Haal de natuur in huis met leuke interieur tips van Estilo Fabulosa, decoreer je huis met groenen planten maar denk ook aan gedecoreerde stoffen en behangpapier met bloemen en planten prints.
Tegenwoordig is er prachtig behang te koop met fraaie botanische designs in neutraal groen maar ook met prachtige gekleurde bloemenprints. Je kan gaan voor een modern strak interieur met een industrieel tintje maar ook voor een wat speelser interieur meer naar de bohemien style. Met een goed gekozen behang geef je al snel de toon aan welke interieurstijl je wilt creëren. Je kan een bepaalde muur met een grote print (behang) decoreren en de andere muren in prachtige aardse tinten verven of bewerken met natuurlijke materialen. Je kan het effect van deze interieurstijl versterken door te kiezen voor gordijnen, lampenkappen en sierkussens met botanische prints. Lampenvoeten die gemaakt zijn van natuurlijke boomstronken, maar ook meubelstukken van bamboe en rotan versterken het effect van een botanische interieurstijl. Kies voor een stenen of houtenvloer.
Populaire planten in een botanische interieurstijl zijn o.a. de Pilea Peperomiodos, Monsteria, en bijvoorbeeld de Olifantsoor.