Reizend naar verschillende tropische eilanden kom je op plekken waar je diep in je hart misschien wel heel graag zou willen wonen. De sfeerbeleving daar is erg aantrekkelijk vanwege de prachtige kleuren die de flora en fauna meegeven. Op het eiland wonen is niet altijd mogelijk maar je kan wel sfeerbeleving mee naar huis nemen door je interieurstijl daar op af te stemmen. Een spannende exotische interieurstijl is een gewaagde stijl voor de avonturier(ster). De avontuurlijke interieurstijl van Ralph Lauren past hier perfect in het plaatje, zie bij deze post de bijzondere meubels uit de collectie van Ralph Lauren. Typisch voor deze interieurstijl is het gebruik van veel hout en bamboe, donkere gelakte houten vloeren, houten punt daken, shutters, palmblad, wilde katoen en linnen. Het kleurenpalet bestaat voornamelijk uit oceaanblauw, zeegroen, lagune blauw,  oranje, bruin, geel en smaragd groen.
Bij de badkamer die eruit ziet als een spa waar je heerlijk kunt relaxen, is gebruik gemaakt van natuursteen voor zowel de waskommen als het ligbad en de vloer. Hier mogen dan ook geen linnen afdroogdoeken ontbreken.
Bij Estilo Fabulosa hebben we een moodboard gemaakt van deze exotisch interieurstijl, bezoek onze webshop waar je mooie woondecoratie kan kopen om de exotische sfeerbeleving te accentueren met leuke decoratie spullen.
Wij hebben o.a. prachtige oceaan/ lagune gekleurde windlichten, decoratie objecten zoals replica schildpadden, zee egels, keramiek zeeschelpen, glazen treasure boxen, slingerapen boeksteunen, bamboe eetgerei en bloem arrangementen in bijv. een metalen schildpad vaas.