In het hartje van Amsterdam is het meest luxe hotel van Europa gevestigd, een 5 sterren Boutique Hotel met 16 super de luxe suites en privé butlers. Hotel Twenty Seven ademt een en al allure uit, er is rijkelijk gebruik gemaakt van luxe stoffen en hoogwaardige materialen in warme tinten.
De interieurontwerpers van dit hotel hebben gekozen voor o.a. luxe stoffen van Rubelli uit Venetië en Pierre Frey uit Parijs, in warme rijke tinten die hier duidelijk de sfeer bepalen. De sofa’s en cocktail chairs hebben ronde vormen en zijn bekleed met prachtige gewaagde stoffen.
De nieuwste trend die we in Parijs en Milaan hebben kunnen waarnemen zijn dat de ronde vormen in het meubilair weer hun comeback krijgen.
De interieurstijl van dit luxe hotel laat ons zien hoe smaakvol je een luxe maar toch prettige sfeerbeleving kan neerzetten.
De kunstwerken aan de muur zijn met zorg uitgekozen door een plaatselijke galerieën zoals de Cobra in Amstelveen.
Het hotel is gedecoreerd met bijzondere bloemen in warme kleuren, daarnaast heeft Hotel 27 zijn eigen huis parfum ontwikkeld.
Al je zintuigen komen aan bod in het hotel Twenty Seven, de ogen worden geprikkeld door het fraaie interieur, de neus door het verrukkelijke huisparfum die door het hotel waant. Proeven doe je in het overheerlijke restaurant Bougainville in één van de geriefelijke fauteuils.
De eigenaar Eric van Toren mag trots zijn op dit bijzondere hotel in het hartje van Amsterdam.