Terug van weggeweest naturalia in ons interieur! Prachtige opgezette dieren die een tweede leven krijgen als een pronkstuk in het interieur.
De dieren zijn aan een natuurlijke dood overleden en op verantwoorde manier geprepareerd om een tweede stil leven te krijgen. Het is wel de bedoeling dat als je voor een opgezet dier kiest in het interieur, dat het dier mooi tot zijn recht komt.
Kies voor een diersoort dat past bij de interieurstijl met de juiste sfeerbeleving. Voorbeelden zijn als je een landelijk klassieke sfeerbeleving heb gekozen het een juiste keuze is om te gaan voor dieren zoals watervogels, uilen, etc.
Bij een Ethnic chique interieur stijl kan je voor een exotisch dier kiezen zoals een Ibis vogel, Kaketoe, Flamingo of geprepareerde dieren uit de zee.
Kies voor een juiste achtergrond met muurbekleding of een bijzondere kleur waardoor het dier mooi tot zijn recht gaat komen op een boomstronk bijvoorbeeld zoals in de natuur.
Bij Estilo Fabulosa houden wij van creatieve en unieke objecten, zo hebben wij gesignaleerd een paar opmerkzame dieren uit de taxidermy die kleine kunst objecten zijn geworden.