Terug van weggeweest naturalia in ons interieur! Prachtige opgezette dieren die een tweede leven krijgen als een pronkstuk in het interieur. De dieren zijn aan een natuurlijke dood overleden en op verantwoorde manier geprepareerd om een tweede stil leven te krijgen. Het is wel de bedoeling dat als je voor een opgezet dier kiest in het interieur, dat het dier mooi tot zijn recht komt.
Kies voor een diersoort dat past bij de interieurstijl met de juiste sfeerbeleving. Voorbeelden zijn als je een landelijk klassieke sfeerbeleving heb gecreëerd het een juiste keuze is om te gaan voor dieren zoals watervogels, uilen, etc.
Bij een Etnnic Chic interieur kan je voor een exotisch dier kiezen zoals een Ibis vogel, Kaketoe, Flamingo of geprepareerde dieren uit de zee.
Kies voor een juiste achtergrond met muurbekleding of een bijzondere kleur waardoor het dier mooi tot zijn recht gaat komen op een stel takkenof boomstronk bijvoorbeeld zoals in de natuur.
Estilo Fabulosa houdt van creativiteit en unieke objecten, zo hebben wij gesignaleerd een paar opmerkzame dieren uit de taxidermie die kleine kunst objecten zijn geworden.