Selecteer een pagina

Reizend naar verschillende tropische eilanden kom je op plekken waar je diep in je hart misschien wel heel graag zou willen wonen. De sfeerbeleving daar is erg aantrekkelijk vanwege het prachtige kleuren palet die de flora en fauna met zich meegeven.
Op een tropisch eiland wonen is voor vele niet mogelijk maar je kan wel sfeerbeleving mee naar huis nemen door je interieurstijl daar op af te stemmen. Een spannende exotische interieurstijl is een gewaagde stijl voor de avonturier(ster) die o.a. van de zee houdt.
Typisch voor deze interieurstijl is het gebruik van tropische hout soorten, bamboe, donkere gelakte houten vloeren, houten punt daken, shutters, palmblad, wilde katoen en linnen. Het kleurenpalet bestaat voornamelijk uit oceaanblauw, zeegroen, lagune blauw,  oranje, bruin, geel en smaragd groen.
In de badkamer die eruit ziet als een spa waar je heerlijk kunt relaxen, is gebruik gemaakt van natuursteen voor zowel de waskommen als het ligbad en de vloer. Hier mogen dan ook geen linnen afdroogdoeken ontbreken.

Bij Estilo Fabulosa hebben we een moodboard gemaakt van deze exotisch interieurstijl, Estilo fabulosa helpt je op weg met mooie woondecoratie om de exotische sfeerbeleving te accentueren met unieke decoratie spullen die je vindt in onze webstore.
Wij hebben o.a. prachtige oceaan/ lagune gekleurde windlichten, decoratie objecten zoals replica schildpadden, kogel vissen, glazen treasure boxen, bamboe eetgerei en bloem arrangementen in bijvoorbeeld een metalen schildpad vaas.