De Metropolitan Chic interieur style is een mix van klassieke en strakke meubelen met een blend van luxe stoffen en materialen in rijke kleuren.
Eric Kuster en Roberto Cavalli hebben deze interieur stijl ieder op hun eigen manier in beeld gebracht.
Eichholtz interieur design is inmiddels een groot begrip in de wereld van interieur designers. Wij bij Estilo Fabulosa hebben Eichholz in ons hart gesloten en naast onze basis collectie unieke interieur design objecten een speciale collectie lijn Signature Collection samengesteld. Elke maand komen er nieuwe artikelen bij in onze Signature Collectie.
De collectie bestaat uit verlichting met een bijzondere elegante glamoureuze stijl, klein meubelen die het glamour gehalte in het interieur verrijken. Maar ook luxe fauteuils, design kasten en dressoirs en woondecoratie objecten met een uniek design voorzien van een zeer luxe afwerking.
De materialen die gebruikt zijn voor de objecten uit de Signature Collection bestaan grotendeels uit : gepolijst staal, vintage messing afwerking, spiegel glas, kristal, marmer, zijde, kunst bont, satijn maar ook polyester in de vorm van fluweel. Rijke stoffen met chique elegante dieren prints ontbreken ook niet in de Metropolitan chique inrichting.

Wij geven op deze pagina voorbeelden weer van Roberto Cavalli Interiors, Voorbeelden uit de Signature Collectie van Estilo Fabulosa zijn te zien op de hoofd pagina van In Style with Estilo Fabulosa.

Roberto Cavalli Interior Design