De Metropolitan Chic interieur style is een mix van klassieke en strakke meubelen met een blend van luxe stoffen en materialen in rijke kleuren.
Eric Kuster en Roberto Cavalli hebben deze interieur stijl ieder op zijn eigen manier in beeld gebracht. Eichholtz interieur design is inmiddels een groot begrip in de wereld van interieur designers. Wij bij Estilo Fabulosa hebben Eichholz in ons hart gesloten en naast onze basis collectie unieke interieur objecten een speciale collectie lijn Signature Collection opgericht. Elke week komen er nieuwe artikelen bij in onze Signature Collectie.
De collectie bestaat uit verlichting met een bijzondere elegante glamoureuze stijl, klein meubelen die het glamour gehalte in het interieur verrijken, luxe fauteuils, design kasten en dressoirs met een luxe uitstraling, woondecoratie objecten met een uniek design en luxe afwerking.
De materialen die gebruikt zijn voor de objecten uit de Signature Collection bestaan grotendeels uit : gepolijst staal, vintage messing afwerking, spiegel glas, kristal, marmer, zijde, kunst bont, satijn maar ook polyester in de vorm van fluweel.
Wij geven op deze pagina voorbeelden weer van Roberto Cavalli Interiors, voorbeelden uit de Signature Collectie van Estilo Fabulosa zijn te zien op de hoofd pagina.

Roberto Cavalli Interior Design