Terug van weggeweest naturalia in ons interieur! Prachtige opgezette dieren die een tweede leven krijgen als een pronkstuk in het interieur.
De dieren zijn aan een natuurlijke dood overleden en op verantwoorde manier geprepareerd om een tweede stil leven te krijgen.
Heb respect voor het dier en kies voor een diersoort dat past bij de interieurstijl voor de juiste sfeerbeleving.
Voorbeelden zijn als je een landelijk klassieke sfeerbeleving heb gekozen het een juiste keuze is om te gaan voor dieren zoals watervogels, uilen, etc.
Bij een Ethnic chique interieur stijl kan je voor een exotisch dier kiezen zoals een Ibis vogel, Kaketoe, Flamingo maar ook voor een Buffel of Arend.
Kies voor een juiste achtergrond met muurbekleding of een bijzondere kleur waardoor het dier mooi tot zijn recht gaat komen op een boomstronk bijvoorbeeld zoals in de natuur. Vergeet hierbij geen artistieke planten neer te zetten die uit het wereld deel van het opgezette dier komen.
Wandbekleding, planten, bloemen, collectables, spiegels en unieke meubelstukken creëren de juiste sfeer die past bij de taxidermy.

Bij Estilo Fabulosa houden wij van creatieve en unieke objecten, zo hebben wij gesignaleerd een paar opmerkzame dieren uit de taxidermy die kleine kunst objecten zijn geworden.