A hidden gem in Marbella in the South of Spain.

De Trocadero Group heeft in Zuid-Spanje unieke restaurants liggend aan het strand met uitzicht op de Middellandse Zee, vanuit de verte op een heldere dag kijk je zo naar Noord- Afrika.
De Trocadero staat bekend om zijn hele bijzondere inrichting, geïnspireerd op de safari in Afrika.
Behalve dat de inrichting prachtig gestyled is kan je er ook fantastisch eten zowel binnen in het prachtig gedecoreerde restaurant als buiten aan het strand onder de fraaie Afrikaanse parasols.
De bediening is uiterst vriendelijk en gastvrij, je bent er echt even. Out of Afrika!

De inrichting van de Trocadero restaurants hebben fraaie donkere houten meubels met Afrikaans gedecoreerde stoffen.Kussens en vloerkleden met prints van luipaarden, zebra’s en andere fraaie wildedier soorten vind je in overvloed.
Aan de wand hangen tropen helmen en hoeden die de sfeer uit Afrika versterken, prachtige weelderige palmbomen en andere tropische planten maken het geheel af.
Het is absoluut de moeite waard om een bezoekje te brengen aan een van de Trocadero Playa’s en Restaurants als je van de Afrikaanse exotische interieur stijl houdt.
Onder het genot van een heerlijke cocktail gemaakt door de mixologist Roberto is het goed vertoeven in de sfeer van Out of Afrika.